جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سيب زميني باميه اي
-(7 Body) 
سيب زميني باميه اي
Visitor 354
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :

سيب زميني / 500 گرم
آرد الک شده / 2 پيمانه
شکر / 1 قاشق غذاخوري
کره / 34 گرم
تخم مرغ / 3 عدد
آب / يک و نيم پيمانه
بکينگ پودر / 1 قاشق مرباخوري
شير / 2 قاشق غذاخوري

طرز تهيه :

کره بايد همان 34 گرم باشد اگر کم و زياد باشد خوب از آب در نمي آيد . تمام مواد طبق استاندارد است و کم و زياد نشود اگر بخواهيم کم يا زياد کنيم بايد همه مواد را با هم تغييردهيم .
اين غذا يک غذاي مناسب و سالم براي ميان وعده است مخصوصاً براي بچه ها ، سيب زمينيها را آب پز مي کنيم و داغ داغ پوست کنده و از رنده رد مي کنيم تا گلوله نشود .
اگر اين باميه ها را براي کنار نوشيدني مثل شير يا شربت يا آب ميوه استفاده مي کنيد از شکر استفاده کنيد ولي اگر بخواهيد کنار غذا سرو کنيد داخل آن از نمک استفاده کنيد .
ما اينجا چون از شکر استفاده کرديم نمک را از مواد حذف کرديم .
قابلمه را روي حرارت مي گذاريم آب را داخل آن مي ريزيم کره را داخل آب مي اندازيم تا کره ذوب شود نياز نيست زياد بماند فقط در حدي که کره ذوب شود کافي است .بعد از ذوب شدن کره ، آرد را به يکباره به آن اضافه مي کنيم ، همزمان بکينگ پودر و شکر (يا نمک ) را به سيب زميني اضافه مي کنيم و مخلوط مي کنيم .
تخم مرغها را در ظرف ديگر مي شکنيم و با همزن برقي هم مي زنيم .در حدي که مخلوط شوند کافي است .
آرد را که به آب و کره اضافه کرديم تفت مختصري مي دهيم .در حدي که آب و کره جذب آرد شود کافي است .از روي حرارت بر مي داريم و مواد را مخلوط مي کنيم چند لحظه مي گذاريم خنک شود .روغن مايع را داخل ظرفي که ما در اينجا ظرف چدني استفاده مي کنيم مي گذاريم کاملاً داغ شود . روغن بايد مقدارش زياد باشد تا مواد داخل آن شناور باشد . قيچي را با دستمال کاغذي يا پنبه حتماً چرب مي کنيم . وقتي آرد کمي سرد شد تخم مرغها رااضافه کرده و با همزن برقي هم مي زنيم . تا حالت گلوله مواد از بين برود . استفاده از شير الزامي نيست فقط در صورت نياز شير به اندازه لازم اضافه مي کنيم .در صورتي که مواد کمي سفت باشد اضافه مي کنيم .
سيب زميني را هم به مواد اضافه مي کنيم و با قاشق مخلوط مي کنيم بعد مواد را داخل قيف مي ريزيم با هر سر ماسوره اي که بخواهيد مي توانيد به مواد شکل دهيد .
مواد را بعد از اينکه به رنگ دلخواه رسيد از روغن خارج کرده و داخل صافي مي گذاريم تا روغن اضافه گرفته شود .بعد از هر استفاده سعي کنيد . قيچي را کمي چرب کنيد .روغن که کامل داغ شود مواد داخل قيف را داخل ظرف قيچي مي کنيم .مي توان شکلهاي مختلفي به اين مواد داد مثل شکل باميه ، پفک ، شکل طولي و يا هرشکل دلخواه ديگر . به اين غذا يا ميان وعده به 2 دليل باميه اي گفته مي شود يکي به دليل اينکه مثل باميه آرد را در يک مرحله به مواد اضافه کرديم و ديگر به خاطر شکل باميه اي آن است .به هيچ عنوان مواد را داخل روغن هم نمي زنيم چون ممکن است به هم بچسبند و پاره شوند.گهگاهي قابلمه را آرام تکان مي دهيم تا مواد به صورت يکنواخت سرخ شوند.از روغن مخصوص سرخ کردني اضافه مي کنيم.اگر بخواهيد طعم ملس داشته باشد مي توانيد 1 قاشق غذاخوري شکر و 1 قاشق چايخوري نمک اضافه کنيد .اگر روغن درظرف کم باشد پايين مواد سوخاري مي شود و روي آنها نمي پزد پس بايد روغن زياد باشد که مواد کاملاً در آن شناور باشد و حرارت هم بايد ملايم باشد.
منبع:ماهنامه سراي مهر(ش19)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image