مواد لازم:
قارچ/يک بسته نيم کيلويي
آرد سوخاري/نيم پيمانه
تخم مرغ/يک عدد
شير/يک قاشق غذاخوري
نمک/نيم قاشق چاي خوري
روغن زيتون
طرز تهيه:
قارچ ها را به خوبي شسته و مي گذاريم خشک شوند و در آرد مي غلتانيم. تخم مرغ را به آرامي زده و شير و نمک را به آن افزوده و به هم مي زنيم. قارچهاي پوشيده از آرد را در مخلوط شير و تخم مرغ مي گذاريم و در روغن زيتون داغ شده در ماهيتابه سرخ مي کنيم تا رنگ آنها قهوه اي شود، قارچ ها را داغ سرو کنيد.
منبع: 205دستور آشپزي/ شماره 21
/س