جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سمبوسه اسفناج
-(13 Body) 
سمبوسه اسفناج
Visitor 401
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :

اسفناج / 500 گرم
قارچ / 200 گرم
پنير پيتزا / 200 گرم
کره / 25 گرم
پياز سرخ شده / 2 عدد
نان متري لواش / 2 عدد
ادويه / 1 قاشق چايخوري
روغن مايع / به ميزان لازم
نمک و زردچوبه / به ميزان لازم

طرز تهيه :

کره را داخل ظرف مي گذاريم روي حرارت آب شود . قارچ را داخل آن مي ريزيم . روي آن نصف ليموترش را مي فشاريم تا آب آن روي قارچ ريخته و از سياه شدن آن جلوگيري کند و آن را مزه دار کند (البته از ليموترش در غذاهايي که رنگ روشن دارند روي قارچ ريخته استفاده مي شود . اما اينجا براي مزه دار شدن استفاده مي کنيم )از قبل اسفناج را خرد کرده شسته و حدود 10 دقيقه بخار پز کرده ايم .کاملاً آب اسفناج را گرفته ايم . روي مواد ريخته و 3 الي 4 دقيقه کاملاً تفت مي دهيم .پياز سرخ شده را هم اضافه کرده و کمي تفت مي دهيم .زردچوبه اضافه مي کنيم تفت مي دهيم .ادويه مخصوص که از چند نوع ادويه ترکيب شده مي ريزيم و تفت مي دهيم .اين ادويه ها طعم سبزيجات را بهتر مي کنند .البته هر نوع ادويه اي که دوست داشته باشيم مي توانيم اضافه کنيم مي توان از زعفران هم استفاده کرد کمي تفت مي دهيم . وقتي مواد کاملاً تفت خورد (البته ما قبلاً به اسفناج نمک اضافه کرده ايم ) مقداري از مواد را داخل لواش ريخته و به صورت مثلث لواش را مي پيچيم و داخل روغن مايع مي گذاريم .وقتي يک طرف آن سرخ شد طرف ديگر را سرخ مي کنيم . مي توان از نان تست هم استفاده کرد به طوري که داخل آن پنير پيتزا ريخته و با دستگاه ساندويچ ساز آن را آماده کنيم .وقتي سمبوسه ها را از داخل روغن بيرون آورديم روي ورقه مي گذاريم تا روغن آن گرفته شود . مي توان نان تست را به ورقه آلومينيومي پيچيده و داخل فر هم گذاشت .
منبع:ماهنامه سراي مهر(ش19)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image