جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
پاکوره هندي ( پيش غذا )
-(0 Body) 
پاکوره هندي ( پيش غذا )
Visitor 322
Category: دنياي فن آوري

موادلازم :

آرد گندم / يک دوم پيمانه
آرد نخود خام / 1 پيمانه
پياز نگيني شده / يک دوم پيمانه
تره خرد شده / يک دوم پيمانه
تخم مرغ / 1 عدد
مايه خمير / 1 قاشق غذاخوري
آب ولرم / يک دوم پيمانه
نمک ، فلفل سياه ، ادويه
روغن / براي سرخ کردن

طرز تهيه :

مايع خمير مافوريست آب ولرم را بهش اضافه مي کنيم و تخم مرغ را هم اضافه مي کنيم .پياز نگيني شده ريز را هم به مواد اضافه مي کنيم . تره را هم مخلوط مواد مي کنيم .آرد نخود را هم کم کم به مواد اضافه کرده و مخلوط مي کنيم .ادويه جات را هم اضافه مي کنيم .اگر مواد سفت باشد براي همين 2 يا 3 قاشق آب به مواد اضافه مي کنيم کاملاًمخلوط مي کنيم روي ظرف نايلون مي کشيم و يک ساعت يا حداقل نيم ساعت کنار مي گذاريم تا حجم مواد 2 برابر شود و خميرحالت لانه زنبوري پيدا کند .روغن را در ظرف کوچکي که روغن در آن شناور باشد داغ مي کنيم با قاشق از مواد بر مي داريم و داخل روغن مي اندازيم تا سرخ شود .وقتي کاملاً طلايي شد از روغن در آورده و داخل صافي مي گذاريم بعد در ظرف مناسب گذاشته و با ليمو و سبزيجات تزئين مي کنيم .
*آرد نخود بهتر است که در منزل تهيه شود .براي اين کار نخود را پاک مي کنيم با آب مي شوييم و آبکشي مي کنيم .وقتي که آبش کاملاً گرفته شد و يک مقدار حالت خيسي دارد آسياب مي کنيم و مي گذاريم کاملاً خشک شود .بعد از الک رد مي کنيم که کاملاً صاف و يک دست شود .
*سعي کنيد حتماً از فلفل سياه استفاده کنيد .چون طعم اين غذا را بهتر مي کنيد .
*سس اين غذا رب گوجه فرنگي و نمک و فلفل همراه آب تمبر هنديست که با هم مخلوط کرده ايم .اگر هم اينها در دسترس نبود مي توان از سسهاي گوجه فرنگي تند هم استفاده کرد .
*حتماً از آرد گندم سبوس دار استفاده کنيد .چون آرد سفيد دير تغيير رنگ مي دهد و خوب از آب در نمي آيد .
منبع:ماهنامه سراي مهر(ش19)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image