جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سالاد سيب زميني و سيب درختي
-(3 Body) 
سالاد سيب زميني و سيب درختي
Visitor 414
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي سالاد سيب زميني يا سالاد روسي :

سيب زميني / 200 گرم
هويج / 150 گرم
کنسرو نخود فرنگي / يک قوطي
خيارشور / 100 گرم
سس مايونز / 150 گرم
نمک و فلفل سفيد / به ميزان لازم

مواد لازم براي سالاد سيب يا والدوف :

سيب / 500 گرم
سس مايونز / 200 گرم
کرفس / 300 گرم
کشمش / 150 گرم
گردو / 150 گرم
آبليمو / مقداري
آناناس / نصف قوطي

طرز تهيه :

آبليمو را براي سيبها لازم داريم يعني سيبها را که خرد کرديم آبليمو مي زنيم تا سياه نشود و سفيد بماند .به جاي سس مايونز در هر دو سالاد مي توان از مخلوط ماست و روغن زيتون استفاده کرد اما مزه سس مايونز بهتر است .
يک نوع سس مي توان تهيه کرد که همان مزه سس مايونز را دارد و به خوبي آن است اما رژيمي است و براي کساني که مي خواهند لاغر شوند خيلي مناسب است که در اينجا طرز آماده کردن اين سس نيز ذکر مي شود .

تهيه سس:

براي تهيه ي اين سس نياز داريم به : 2 قاشق ارده ـ 2 قاشق سرکه ـ 1 ليوان روغن زيتون ـ 1 استکان آبليمو ـ 100 الي 50 گرم جوانه ي گندم که اگر دوست داريد سس سفيدتر و غليظ تر باشد همان 100 گرم را استفاده کنيد . نمک و فلفل به ميزان لازم .اين مواد را داخل مخلوط کن مي ريزيم و با هم مخلوط مي کنيم تا سس رقيقي به دست آيد و به جاي سس مايونز براي هر دو سالاد استفاده مي کنيم .
براي تهيه ي سالاد سيب زميني ابتدا سيب زمينيها را پوست کنده و به صورت حبه قندي متوسط خرد مي کنيم و داخل آب جوش با مقداري نمک مي گذاريم آب پز شود .
هويجها را هم حبه قندي متوسط طوري که کمي کوچکتر از سيب زمينيها باشند خرد مي کنيم و در ظرف ديگري داخل آب جوش آب پز مي کنيم .
خيار شور را هم نگيني متوسط به اندازه ي کمي کوچکتر از هويجها خرد مي کنيم . وقتي سيب زميني و هويج پخته شد تمامي مواد را مخلوط مي کنيم و مي گذاريم يک ساعت در يخچال استراحت کند تا مزه دار شود .
اين سالاد براي مصرف قبل از غذاي اصلي يا به عنوان شام مناسب است .

طرز تهيه سالاد سيب :

براي تهيه ي سالاد سيب درختي سيب ها را پوست کنده و چهار قاچ کرده و بعد خرد مي کنيم .اگر اين سالاد براي بچه ها تهيه مي شود تکه هاي سيب کمي کوچکتر باشد .سيبي که استفاده مي کنيد بهتر است قرمز نباشد بقيه ي انواع سيب را مي توان استفاده کرد .
کشمش را از قبل خيس کرده ايم .
گردو را روي تخته ساطوري مي کنيم ، گردو نبايد درشت باشد تا موقع خوردن سالاد اذيت نکند و نبايد خيلي ريز هم باشد که اصلاً معلوم نشود . در حد متوسط ساطوري مي کنيم .
کرفس خام را ساطوري مي کنيم .
کمپوت آناناس را هم به صورت حبه قندي متوسط يا درشت خرد مي کنيم . دقت کنيد آب کمپوت را استفاده نمي کنيم .
همه ي مواد را مخلوط مي کنيم و مي گذاريم داخل يخچال به مدت ساعت استراحت کند تا مزه ها به خورد هم برود .
اين سالاد از دسته سالادهاييست که معمولاً بعد از غذا خورده مي شود .
منبع:ماهنامه سراي مهر(ش19)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image