مواد لازم :
آب مرغ:2 ليتر
پياز ريز سفيد:1 عدد
آب ليمو ترش:1 قاشق سوپخوري
بادام زميني بو داده بدون نمک :قدري
کرفس خرد شده :5 قاشق سوپخوري
نمک:قدري
روغن بادام زميني :3 فنجان
کره:250 گرم
نمک کرفس:نصف قاشق سوپخوري
طرز تهيه :
کره را در قابلمه آب کرده پياز و کرفس را به آن افزوده مدت پنج دقيقه آن را سرخ کنيد ولي بگذاريد قهوه ائي رنگ بشود.
آرد را بر آن افزوده ،خوب هم بزنيد .سپس آبگوشت مرغ را گرما گرم در آن ريخته مدت نيم ساعت بپزيد.مخلوط فوق را از روي آتش برداشته و آن را صاف کرده،روغن بادام زميني ،نمک کرفس و آب ليمو ترش و نمک به آن اضافه کنيد.
چند دقيقه قبل از کشيدن ،بادام زميني کوبيده روي سوپ فوق الذکر بپاشيد.
منبع:ماهنامه سراي مهر(ش19)/خ