مواد لازم:
بستني/ 300 گرم
کمپوت آناناس/ 3 حلقه
موز/ 1 عدد
گيلاس
ژله، خامه
ترافل
سس توت فرنگي به مقدار لازم براي تزيين
چگونگي تهيه:
لبه ليوان بلند را با شربت توت فرنگي مرطوب کرده با ترافل تزيين مي کنيم انتهاي ليوان سس توت فرنگي ريخته و ژله اضافه مي کنيم 1- اسکوپ بستني وانيلي ريخته موز خرد شده را نيز در ليوان مي ريزيم دوباره بستني وانيلي ريخته 1 حلقه آناناس اضافه کرده و مجدداً 4 اسکوپ بستني وانيلي اضافه کرده در آخر يک حلقه کمپوت آناناس روي بستني قرار داده با سس و خامه و ترافل و بيسکويت و غيره تزيين کرده سرو مي کنيم.
منبع:205دستور آشپزي/ شماره 21
/س