مواد لازم:
پاستا /400 گرم
گوشت مرغ/ 400 گرم
پياز/ 1 عدد
گوجه فرنگي/5 عدد
نمک و زردچوبه و فلفل/ به قدرکافي
روغن زيتون/ 2 قاشق
رب گوجه فرنگي/ 1 قاشق مرباخوري
طرز تهيه:
مرغ را قيمه يا رشته اي کنيد و با نيم ليوان آب و پيازرنده شده و نمک و زردچوبه و فلفل بپزيد. گوجه فرنگي را بدون پوست رنده کنيد و زردچوبه و رب اضافه کنيد و روي حرارت بگذاريد تا زمانيکه آبش جوش رود بعد به آن روغن زيتون اضافه کنيد و پاستاي آبکش شده را در آن بريزيد و با هم مخلوط کنيد. و در ديس بکشيد و مرغ را روي آن بريزيد.
منبع: 205دستور آشپزي/ شماره 21/خ