مواد لازم:
سيب زميني کوچک/ 350 گرم
روغن زيتون/ 3 قاشق غذاخوري
سير/ 2 حبه
پياز خلال شده/ 1 عدد
پنير پيتزاي رنده شده/ 150 گرم
نمک و فلفل/ به ميزان لازم
رزماري تازه خرد شده/ 1 قاشق مربا خوري
طرز تهيه:
فر را روي درجه حرارت 200 درجه سانتي گراد يا 425 درجه فارنهايت گرم مي کنيم، سپس پوست کنده و به صورت حلقه هاي نه چندان نازک در مي آوريم. دو قاشق از روغن زيتون را در ماهي تابه گرم کرده، سپس سيب زميني ها، سير و نمک را اضافه مي کنيم و حدود 5 تا 8 دقيقه تفت مي دهيم تا بطور کامل نرم شوند. خمير پيتزا را پهن کرده و رويش را با يک قاشق روغن زيتون چرب مي کنيم. سپس پيازهاي خلال شده را روي آن پخش کرده و سيب زميني ها را مي چينيم.فلفل، پنير پيتزا . رزماري (نوعي سبزي معطر براي خوش طعم کردن غذا) را روي مواد قبلي مي پاشيم. سپس حدود 15 تا 20 دقيقه يا تا وقتي که روي آن طلايي شود، در فر مي گذاريم.
منبع: 205دستور آشپزي/ شماره 21
/س