مواد لازم:
گوشت/ نيم کيلو
آبغوره/ 1 استکان
سيب زميني/ 2 عدد
بادمجان/ 3 عدد
گرد ليمو عماني/ 1 قاشق غذاخوري
پياز/ 3 عدد
رب گوجه/ 1 قاشق غذاخوري
روغن/ به ميزان لازم
فلفل، نمک، زردچوبه/ به ميزان لازم
چگونگي تهيه:
پياز را نازک نازک خرد کرده و تفت مي دهيم گوشت را اضافه کرده و رب گوجه فرنگي را در آنها سرخ نموده سپس آب به آن اضافه نموده تا پخته شود. آبغوره، نمک، فلفل، زردچوبه و گرد ليمو را اضافه کرده بادمجانها را بريده سرخ کرده. سپس قبل از اضافه کردن بعد از نيم ساعت آماده مي شود با سيب زميني سرخ شده و داخل ظرفي تزيين نموده. اين غذا با برنج سرو مي شود.
منبع: 205دستور آشپزي/ شماره 21
/س