مواد لازم :
نودل ( پاستا ) / 100 گرم
فلفل دلمه اي رنگي / 25 گرم
جوانه ماش / 25 گرم
قارچ / 25 گرم
هويج / 25 گرم
کرفس / 25 گرم
آب / 5 ليوان
سويا سس / 4 قاشق غذاخوري
نمک ژاپني / 5 قاشق غذاخوري
آرد ذرت / 1 قاشق غذاخوري
طرز تهيه :
کرفسها را خلال مي کنيم قارچ را هم ورقه مي کنيم .مخلوط مي کنيم . هويج را هم خلال مي کنيم . سعي مي کنيم همه سبزيجات را به يک اندازه خلال کنيم . جوانه ي ماش فلفل دلمه اي را هم به همان شکل خرد کرده و تمام سبزيجات را داخل ظرف ريخته روي حرارت مي گذاريم با روغن تفت مي دهيم . (مي توان از روغن کانولا استفاده کرد ) . بعد سويا سس را اضافه مي کنيم و نمک ژاپني هم به مواد اضافه مي کنيم (نمک ژاپني خودش شور نيست ولي باعث مي شود مزه تمام مواد داخل غذا به خوبي مشخص باشد و غذا خوشمزه تر شود )مواد را مخلوط کرده و آب اضافه مي کنيم نشاسته ذرت يا آرد ذرت را داخل نصف ليوان آب حل مي کنيم داخل مواد مي ريزيم تا مايع سوپ را غليظ کند .بعد مي گذاريم سوپ جا بيفتد .
منبع:ماهنامه سراي مهر(ش19)/خ