جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
آش سبزي شيراز
-(4 Body) 
آش سبزي شيراز
Visitor 355
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :

گوشت گوسفند / 750 گرم
برنج / 380 گرم
عدس / 180 گرم
نخود ، لوبيا چيتي ، لوبيا سفيد از هر کدام / 180 گرم
مرزه خشک / 2 قاشق غذاخوري
پياز داغ / 4 قاشق غذاخوري
پودر گشنيز ، پودر زيره سياه به ميزان لازم
پودر دارچين ، زردچوبه / به ميزان لازم
نمک ، فلفل ، روغن / به ميزان لازم
سبزي تازه خرد شده (ترخون 50 گرم ، تره خرد شده 200 گرم )

طرز تهيه :

از گوشت سر دست يا گردن استفاده مي کنيم . تخم گشنيز را قبل از پودر کردن کمي تفت مي دهيم تا بو داده شود و عطر آن بهتر باشد .در شيراز اين آش براي صبحانه خورده مي شود . حبوبات را حتماً از شب قبل خيس مي کنيم . برنج را هم از شب قبل با آب خالي خيس مي کنيم . ظرف را روي حرارت مي گذاريم و داخل آن مقداري آب مي ريزيم بعد برنج را اضافه
مي کنيم .در ظرف را مي گذاريم و اجازه مي دهيم به مدت 2 ساعت با حرارت کم اين برنج بپزد و لعاب بيندازد .گوشت را با زردچوبه و نمک و پياز مي گذاريم بپزد بعد ريش ريش مي کنيم .حبوبات را جداگانه مي پزيم .
عدس را هم جداگانه مي پزيم .بعد از 2 ساعت که برنج پخته شد نصف حبوبات پخته شده را به آن اضافه مي کنيم .نصف عدس را هم به مواد اضافه مي کنيم .نصف تمامي حبوبات و عدس را به برنج اضافه مي کنيم و از هر کدام نصفش را کنار مي گذاريم . سبزيجات را هم به مواد اضافه مي کنيم . سبزي اين آش بايد کمي درشت خرد شود .نصف گوشت پخته شده را هم اضافه مي کنيم .در ظرف را مي گذاريم و به مدت 4 ساعت مي گذاريم با شعله کم بماند و جا بيفتد .گوشت حبوباتي را که کنار گذاشتيم با هم مخلوط مي کنيم و کاملا مي کوبيم يا آسياب مي کنيم تا له شوند و موقع اضافه کردن به آش آن را لعابدار کنند .بعد از 4 ساعت مواد کوبيده شده را به آش اضافه مي کنيم و مي گذاريم دوباره با حرارت کم بپزد .بعد از 40 دقيقه که مواد کوبيده شده هم با بقيه مواد پختند ، نصف پياز داغ و ادويه جات و نمک و سبزي خشک را اضافه مي کنيم و به مدت 20 دقيقه ديگر مي گذاريم آش روي حرارت بماند . يعني بعد از اضافه کردن نصف گوشت و سبزي کلاً 5 ساعت زمان لازم است تا آش کامل جا بيفتد . وقتي آش آماده شد با نصف پياز داغ که کنار گذاشته بوديم روي آن را تزئين مي کنيم .
نکته :برنج در اين آش کاملاً له مي شود و شبيه برنج شله زرد مي شود .
منبع:ماهنامه سراي مهر(ش19)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image