مواد لازم:
برنج/ 4 پيمانه
گوشت چرخ کرده/ 400 گرم
نخود فرنگي/ 4 پيمانه
پياز/ 1 عدد
پياز سرخ شده/ 3 قاشق غذاخوري
نمک و فلفل و زردچوبه/ قدري
رب گوجه فرنگي/ 1 قاشق غذاخوري
زعفران دم کرده/ 1 قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
نخود فرنگي را نمک بزنيد و بپزيد. گوشت را با پياز رنده شده و نمک و زردچوبه و فلفل بپزيد و در اواسط طبخ به آن رب بزنيد آب گوشت که کاملا تبخير شد پياز سرخ شده اضافه و با نخود فرنگي مخلوط کنيد و آن را روي برنج يا لابه لاي آن بريزيد.
منبع: 205دستور آشپزي/ شماره 21
/س