جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
آش انار
-(2 Body) 
آش انار
Visitor 414
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :

برنج / 1 پيمانه
لپه / نيم الي 1 پيمانه
گوشت / 300 گرم
رب / 5 الي 6 قاشق غذاخوري
سبزي آش / 200 گرم ساطوري شده
پياز / 1 عدد
رب انار / 350 گرم با يک بطري کوچک
آبليمو ، شکر ، نمک / به ميزان لازم
آب روغن / به ميزان لازم

طرز تهيه :

برنج را به صورت خام يا جوشيده يا دم کشيده مي توانيم استفاده کنيم . ما در اينجا برنج و لپه را از قبل پخته ايم . پياز را نگيني ريز يا ساطوري خرد مي کنيم . مقداري روغن داخل قابلمه مي ريزيم . وقتي روغن کمي گرم شد پياز را اضافه مي کنيم . نيازي نيست روغن خيلي داغ شود چون فقط مي خواهيم که پياز سبک شود .پياز را تفت مي دهيم که گوشت زودتر پخته شود . قبل از اينکه آب گوشت کشيده شود هيچ وقت نمک و فلفل اضافه نکنيد . چون در اين صورت بوي ضحم گوشت از بين نمي رود . گوشتي که استفاده مي کنيم بايد کم چرب باشد . رب را داخل يک ماهي تابه با کمي روغن تفت مي دهيم تا رنگ بهتري پيدا کند بعد که رب رنگ گرفت آن را به گوشت اضافه مي کنيم و با هم کامل مخلوط کرده و تفت مي دهيم .لپه پخته را اضافه مي کنيم کمي تفت مي دهيم برنج پخته را هم اضافه مي کنيم . مي توان از 2 کيلو آب انار به جاي رب انار هم استفاده کرد .
رب انار را اضافه مي کنيم و با مواد ديگر خوب مخلوط مي کنيم . بعد آب اضافه مي کنيم و آرام هم مي زنيم تا مواد داخل آب حل شود . يک تست طعم از آش مي گيريم تا ببينيم شکر و آبليمو نياز دارد يا ندارد .که در اينجا نياز دارد که هم آبليمو هم شکر اضافه کنيم تا طعم ملسي پيدا کند . 20 دقيقه آخر پخت يعني در اين مرحله سبزي را اضافه مي کنيم . هم مي زنيم تا سبزي و شکر و آبليمو با مواد ديگر مخلوط شود .در اين مرحله مي توانيم يک بار ديگر مزه آش را تست کنيم .از رب گوجه براي اين استفاده کرديم که رنگ رب انار کمي تيره است و رب گوجه رنگ آن را روشن تر مي کند .روغن اضافه آش را از روي آن جمع مي کنيم .
منبع:ماهنامه سراي مهر(ش19)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image