مواد لازم:
پودر شکر/ 75 گرم
سفيده تخم مرغ/ يک عدد
وانيل/ کمي
چگونگي تهيه:
سفيده تخم مرغ را با همزن برقي و در کاسه اي کاملا تميز و خشک بزنيد تا فرم بگيرد سپس پودر شکر را الک کنيد و به تدريج به سفيده تخم مرغ زده شده بيفزاييد و همچنان به زدن آن ادامه دهيد تا کرمي يکدست حاصل شود. از کرم رويال براي تزئين و با پوشش دادن کيک استفاده کنيد و در صورت تمايل با رنگهاي مجاز خوراکي به رنگ دلخواه خود، رنگ کنيد.
منبع: 205 دستور آشپزي/ شماره 21
/س