جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کوکتل ميگو
-(4 Body) 
کوکتل ميگو
Visitor 383
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :

ميگو /نفري 6 عدد
کاهو / يک بوته نواري خيلي ريز خرد شده
ليمو / يک عدد
تخم مرغ / 1 عدد
زيتون / 5 عدد
چغندر پخته / 200 گرم
سس مايونز / 200 گرم
گوجه فرنگي / براي تزئين

طرز تهيه :

مي توان به جاي گوجه فرنگي از فلفل دلمه اي قرمز هم براي تزئين استفاده
کرد.
تخم مرغ ، زيتون ، سس مايونز و چغندر را با هم مخلوط کرده ايم و مقداري هم زعفران براي خوشرنگ شدن آنها استفاده مي کنيم و از آب چغندر استفاده نمي کنيم .
اگر ميگو را تفت بدهيم يا داخل آب جوش بيندازيم گرد مي شود .براي جلوگيري از اين کار ، ميگو را با پوست و درسته داخل آب در حال جوش مي ريزيم و مي گذاريم بپزد و شکل ميگو حفظ شود .
مقداري پياز را خرد کرده و داخل آب جوش که ميگو داخل آن است مي ريزيم تا بوي ضحم ميگو گرفته شود .
وقتي ميگوها پخته شد آب آن را دور مي ريزيم و پوست ميگو را به راحتي با دست جدا مي کنيم فقط قسمتي از پوست انتهاي ميگو را به عنوان دسته آن نگه مي داريم .
پشت ميگو با چاقو شيار ايجاد مي کنيم و روده هاي ميگو را در مي آوريم و پاهاي ميگو را هم جدا مي کنيم .
ظرفي را که داخل آن آب مي ريزيم روي حرارت مي گذاريم تا آب به جوش آيد . سپس اين ميگوها را داخل آن مي ريزيم و در مي آوريم سپس مقداري نمک ، فلفل ، زعفران ، آبليمو ، ميخک آسياب شده ، جوز هندي يا زنجبيل آسياب شده اضافه مي کنيم .
کاهوي کبريتي باريک خرد شده را داخل ظرفي که مواد داخل آن ديده شود مي ريزيم و يک لايه فلفل دلمه اي رنگي يا گوجه فرنگي که به صورت نگيني ريز خرد کرده ايم روي آن مي ريزيم و دوباره يک لايه کاهو مي ريزيم به صورتي که رنگ قرمز فلفل دلمه يا گوجه فرنگي در وسط کاهو از بغل ظرف مشخص باشد سپس روي آن سس مي ريزيم و ميگوهاي آماده را به صورت آويز کناره هاي ظرف مي چينيم .
مي توانيم در تهيه سس ،از شکر يا سس کچاپ يا مواد ديگري به دلخواه استفاده کنيم و نيازي نيست .حتماً اين مواد گفته شده مصرف شود . فقط بايد دقت کنيم که ترکيب مواد با هم مزه خوبي ايجاد کنند .براي هر نفر 6 ـ 8 عدد ميگو دور ظرف مي چينيم .
مي توانيم از گوجه فرنگي يا ليموي حلقه شده هم براي دورچين ظرف کنار ميگوها استفاده کنيم يا از حلقه هاي گوجه فرنگي و فلفل دلمه اي براي کناره هاي داخلي ظرف استفاده کنيم .
منبع:ماهنامه سراي مهر(ش19)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image