جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ماهي سوخاري با سس ليمويي
-(7 Body) 
ماهي سوخاري با سس ليمويي
Visitor 356
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 4 نفر :

يک پيمانه سس مايونز
يک حبه سير (رنده شود )
نصف قاشق چايخوري پودر فلفل قرمز
پوست نصف ليموترش (رنده شود )
2 قاشق چايخوري آب ليمو ترش
يک قاشق سوپخوري گشنيز تازه (خرد شود )
675 گرم فيله ماهي (هر نوع ماهي دلخواه)
2 عدد تخم مرغ (زده شود )
115 گرم يا 2 پيمانه آرد سوخاري
مقداري روغن مخصوص سرخ کردني
نمک و فلفل سياه به مقدار لازم
تعدادي ليموترش براي سرو

طرز تهيه :

1 ـ براي درست کردن سس اين ماهي سوخاري ، سس مايونز ، سير رنده شده ، پودر فلفل قرمز ، پوست رنده شده ليموترش ، آب ليموترش و گشنيز خرد شده را خوب با هم مخلوط کرده ، سپس با نمک و فلفل سياه طعم دار کنيد . پس از آنکه مواد خوب با هم مخلوط شدند ، کاسه محتواي سس را به يخچال منتقل
کنيد .
2 ـ فيله ماهي ها را شسته و پس از خشک شدن ، به صورت تکه هاي نواري 4 تا 5 سانتي متري خرد کنيد .
سپس هر يک از فيله هاي نواري را در تخم مرغ زده شده فرو ببريد و پس از آن ، در آرد سوخاري بغلتانيد . وقتي که مقداري از فيله ها را به همين صورت آماده کرديد ، آنها را سرخ کنيد .
3 ـ براي سرخ کردن فيله ماهي ها ، قابلمه گودي آماده کرده و مقداري روغن در آن بريزيد .قابلمه را روي شعله اجاق گاز قرار دهيد تا روغن خوب داغ شود .
سپس آن تعداد از فيله ماهي ها را که آماده کرده بوديد ، داخل روغن بريزيد و بگذاريد سرخ شود .هنگامي که فيله ماهي به رنگ طلايي متمايل به قهوه اي درآمد ، آنها را از روغن خارج کرده و داخل صافي بريزيد تا روغن اضافي شان خارج شود .
4 ـ در فاصله سرخ شدن فيله ماهي ها ، بقيه را آماده کرده و پس از خارج کردن هر يک از فيله ها از داخل روغن ، يکي ديگر را جايگزين کنيد .
در پايان ، فيله ها را در ظرفي چيده و سس مايونز با طعم ليموترش را به صورت جداگانه همراه چند برش ليموترش سرو کنيد .
نکته :به جاي آرد سوخاري مي توانيد از پودر خمير داخل نان هاي فانتزي هم استفاده کنيد .
منبع: ماهنامه سراي مهر(ش19)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image