جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
پيتزاي مرغ و سبزيجات
-(5 Body) 
پيتزاي مرغ و سبزيجات
Visitor 626
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي خمير پيتزا :

آرد گندم / 700 گرم
مايه خمير فوري / 1 قاشق مرباخوري
بهبود دهنده ي خمير پيتزا / 1 قاشق مرباخوري
نمک / يک سوم قاشق چايخوري
پودر سبزيجات معطر / 1 قاشق مرباخوري
پودر سير / يک سوم قاشق چايخوري
شير / يک دوم ليوان
تخم مرغ درشت / 1 عدد
پودر فلفل / يک سوم قاشق چايخوري
مواد لازم براي روي خمير :
سس گوجه فرنگي / 3 قاشق غذاخوري
روغن مايع يا زيتون / 1 قاشق غذاخوري
پودر آويشن / به ميزان لازم

مواد لازم براي وسط خمير :

گوشت مرغ پخته شده با سبزيجات معطر / 250 گرم
فلفل سبز ، زرد ، نارنجي /از هر کدام 1 عدد کوچک
نخود فرنگي ، ذرت ، هويج بخار پز يا آب پز شده /مجموعاً 150 گرم
پنير پيتزاي رنده شده / به ميزان لازم
قارچ / 50 گرم
زيتون / چند عدد براي تزئين
سس کچاپ /به ميزان لازم

طرز تهيه :

بهبود دهنده انواع مختلفي دارد که از نوعي که براي پيتزا است استفاده مي کنيم . آرد اگر سبوس دارباشد شير بيشتري استفاده مي کنيم .
آرد را داخل ظرف مي ريزيم کره اضافه مي کنيم و کاملاً با هم ورز مي دهيم تا آرد خيلي لطيف و نرمي به دست آيد .پودر سبزيجات و پودر سير و پودر فلفل را اضافه مي کنيم .پودر بهبود دهنده و نمک را هم اضافه مي کنيم و مخلوط مي کنيم .خمير مايه را در ظرف ديگري مي ريزيم و شير اضافه مي کنيم و با همزن دستي هم مي زنيم تا خمير مايه حل شود .يک عدد تخم مرغ کامل هم اضافه مي کنيم .
مواد مخلوط شده با خمير مايه را کم کم روي آرد مي ريزيم و ورز مي دهيم .
اگر مي خواهيد به جاي شير از آب استفاده کنيد بايد همراه آن يک قاشق مرباخوري شکر هم استفاده کنيد چون شير کمي شيريني دارد شکر اضافه نکرديم .
خمير نبايد برسد اگر خمير برسد موقع پختن جمع مي شود .
قبل از اينکه خمير برسد و ور بيايد قالب را چرب مي کنيم و خمير را داخل قالب پهن کرده و پودر آويشن و روغن زيتون و سس کچاپ يا سس گوجه را با هم مخلوط کرده و با برس روي خمير مي زنيم بعد روي خمير را پارچه يا مشما مي کشيم و در جاي گرم مي گذاريم برسد .
اين سس لبه ظرف نبايد ماليده شود .چون موقع پختن مي سوزد و خشک مي شود . اگر سبزيجات معطر داخل مواد کم بود مي توان دراينجا به سس هم سبزيجات معطر اضافه کرد .
نخودفرنگي ، ذرت و هويج را بخارپز کنيم بهتر از آب پز است .
در اينجا از پنير پيتزا ، پنير گودا و پنير پارميزان استفاده شده است .
از هر قالب با هر اندازه اي که دوست داشته باشيم مي توانيم استفاده کنيم .
خمير پهن شده نبايد ضخامتش زياد يا کم باشد .
پيتزا اگر زياد طلايي شود مواد آن مشخص نمي شود . پس نبايد خيلي طلايي شود .
مواد داخل پيتزا را روي خمير ريخته و روي آن پنير پيتزا مي ريزيم و داخل فر مي گذاريم تا بپزد .
منبع: ماهنامه سراي مهر(ش19)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image