جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
شيريني سوئيسي
-(4 Body) 
شيريني سوئيسي
Visitor 380
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :

کره/150 گرم
پودر قند/7 قاشق غذاخوري
زردة تخم مرغ /3 عدد
تخم مرغ کامل /1 عدد
وانيل /يک هشتم قاشق چايخوري
آرد /چهارو نيم پيمانه
بکينگ پودر/ 1 قاشق چايخوري

مواد لازم براي روي خمير :

مارمالاد سيب /1 پيمانه
خلال بادام /نصف پيمانه
زردة تخم مرغ /1 عدد
شير/1 قاشق غذاخوري
پودر قند/1 قاشق چايخوري

طرز تهيه :

کره را با پودر قند بزنيد . زرده ها و تخم مرغ کامل را اضافه کنيد . سپس وانيل ، آرد و بکينگ پودر را بيفزاييد. به اين ترتيب خمير نرم و صافي به دست آيد . يک سوم از خمير را در نايلون پيچيده و در فريزر بگذاريد.
کف سيني 30 در 40 سانتي متر را چرب کرده و دو سوم باقيمانده خمير را به طور يکنواخت کف سيني پهن کنيد. روي خمير را با مارمالاد سيب بپوشانيد . سپس خلال بادام را روي خمير بريزيد.
خمير را پس از 20 دقيقه از فريزر بيرون آوريد و روي مارمالاد رنده کنيد. زرده تخم مرغ ، شير و پودر قند را با هم زده و سطح شيريني را به کمک قلم مو با اين مايه آغشته کنيد. شيريني را در طبقة وسط فر با حرارت 180 درجة سانتي گراد به مدت 20 تا 30 دقيقه بپزيد . بعد از پخت شيريني را به شکل دلخواه برش بزنيد.
منبع:هنر آشپزي،شماره 41
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image