جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
خوراك مغز با مايكروويو
-(3 Body) 
خوراك مغز با مايكروويو
Visitor 355
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم

مغز گوساله: 1 عدد
پياز متوسط : 1 عدد
نمك، فلفل : به ميزان لازم
قارچ : 150 گرم
كره :25 گرم
نخود فرنگي، ذرت، هويج : 250گرم، آب پز

طرز تهيه

مغز را نيم ساعت در يك ظرف آب سرد بگذاريد، سپس از آب درآورده و رگ و ريشه هاي آن را بگيريد. آن را بشوييد، سپس در ظرف مسطحي قرار داده و با چاقو شكاف هاي عميقي در آن ايجاد كنيد. پياز را حلقه حلقه كرده و روي مغز بگذاريد. نمك و فلفل راهم به آن اضافه كنيد. قارچ ها را خرد كرده به آن اضافه كنيد. ظرف را با درپوش به مدت 4-5 دقيقه با قدرت حداكثر 100 درصد در دستگاه مايكروويو قرار دهيد، سپس مغز را پشت و رو كنيد و كره را روي سطح مغز بماليد. پيازها را برداشته و ظرف را بدون درپوش روي سه پايه بلند فلزي قرار دهيد و دستگاه را به مدت 6-8 دقيقه با كليد تركيبي گريل و مايكرو 20 درصد روشن كنيد. مي توانيد در موقع سرو غذا دور آن را با نخود فرنگي، ذرت و هويج آب پز مخلوط پركنيد.
نكته
ـ اگر خواستيد سطح مغز برشته تر شود آن را به مدت 3-5 دقيقه فقط با كليد گريل در دستگاه بگذاريد.
ـ درمرحله اول حتما در ظرف را بگذاريد چون مغز در زمان پخت از هم مي پاشد و دستگاه را كثيف مي كند.
اگر از مغز گوسفند استفاده ميکنيد 2عدد استفاده کنيد.

منبع:هنر آشپزي،شماره 55
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image