مواد لازم
مغز گوساله: 1 عدد
پياز متوسط : 1 عدد
نمك، فلفل : به ميزان لازم
قارچ : 150 گرم
كره :25 گرم
نخود فرنگي، ذرت، هويج : 250گرم، آب پز
طرز تهيه
مغز را نيم ساعت در يك ظرف آب سرد بگذاريد، سپس از آب درآورده و رگ و ريشه هاي آن را بگيريد. آن را بشوييد، سپس در ظرف مسطحي قرار داده و با چاقو شكاف هاي عميقي در آن ايجاد كنيد. پياز را حلقه حلقه كرده و روي مغز بگذاريد. نمك و فلفل راهم به آن اضافه كنيد. قارچ ها را خرد كرده به آن اضافه كنيد. ظرف را با درپوش به مدت 4-5 دقيقه با قدرت حداكثر 100 درصد در دستگاه مايكروويو قرار دهيد، سپس مغز را پشت و رو كنيد و كره را روي سطح مغز بماليد. پيازها را برداشته و ظرف را بدون درپوش روي سه پايه بلند فلزي قرار دهيد و دستگاه را به مدت 6-8 دقيقه با كليد تركيبي گريل و مايكرو 20 درصد روشن كنيد. مي توانيد در موقع سرو غذا دور آن را با نخود فرنگي، ذرت و هويج آب پز مخلوط پركنيد.
نكته
ـ اگر خواستيد سطح مغز برشته تر شود آن را به مدت 3-5 دقيقه فقط با كليد گريل در دستگاه بگذاريد.
ـ درمرحله اول حتما در ظرف را بگذاريد چون مغز در زمان پخت از هم مي پاشد و دستگاه را كثيف مي كند.
اگر از مغز گوسفند استفاده ميکنيد 2عدد استفاده کنيد.
![](/_WebsiteData/Article/ArticleImages/1/1388/Aban/04/178117.jpg)
منبع:هنر آشپزي،شماره 55/خ