جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کوکو سبزي
-(1 Body) 
کوکو سبزي
Visitor 360
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :

3 عدد تخم مرغ
1 عدد تره فرنگي يا مقداري تره ايراني
4 تا 5 برگ کاهو
مقداري جعفري
نيم قاشق چايخوري بکينگ پودر
1 قاشق سوپخوري آرد
روغن به مقدار کافي
نمک و فلفل
ظروف و وسايل لازم :
ماشين خرد کن آشپزخانه ،ماهي تابه 25 تا 28 سانتيمتر

طرز تهيه :

مقدار سبزي جات را يکسان بگيريد .يعني اگر يک تره فرنگي تقريباً 50 گرم شد به همان مقدار هم برگ کاهو و جعفري استفاده کنيد . اگر دوست داشته باشيد مي توانيد از سبزيجات ديگر هم مثل شاهي و يا گشنيز هم استفاده کنيد من معمولاً وقتي تره فرنگي استفاده مي کنم از شاهي و گشنيز استفاده نمي کنم . چون تره به تنهايي مزه اي قوي (نزديک به تند )دارد و همين به تنهايي کفايت مي کند ، گشنيز و شاهي هم که تقريباً کمي تند هستند . البته اگر دوست داشته باشيد اشکالي در کار نيست . انتخاب سبزيجات بيشتر از روي سليقه بايد باشد . سبزيجات را خوب بشوييد و بگذاريد آبش برود يا با دستمال کاغذي خشک کنيد .آنها را در ماشين آشپزخانه بريزيد و خوب خرد کنيد . اگر ماشين آشپزخانه در دسترستان نيست مي توانيد با کارد خورد کنيد .در آن صورت بايد سعي کنيد که خوب خرد شود . سه عدد تخم مرغ و نيم قاشق بکينگ پودر را به آن بيفزاييد نمک و فلفل هم بزنيد و خوب مخلوط کنيد .آرد را هم کم کم بيفزاييد و خوب به هم بزنيد تا آرد به هم نچسبد . معمولاً اگر از ماشين آشپزخانه استفاده کنيد همه مواد را در همان ماشين مي توانيد مخلوط کنيد . مقداري روغن را در يک ماهي تابه اي به قطر تقريباً 25 تا 28 سانتيمتر بريزيد و بگذاريد روغن داغ شود (ماهي تابه اگر کوچکتر باشد کوکو زياد ضخيم مي شود بزرگتر هم نازک ).پس از اينکه روغن خوب داغ شد مايع را در آن بريزيد و خوب پهن کنيد تا تمام سطح ماهي تابه را بپوشاند . شعله را کم کنيد و سر ماهي تابه را ببنديد . پس از چند دقيقه کنترل کنيد که يک طرف آن خوب سرخ شده است . وقتي طرف اول آن سرخ شد با احتياط کوکو را پشت و رو کنيد . از اين به بعد سر ماهي تابه را نبنديد تا آب آن کاملاً تبخير شود . وقتي دو طرف کوکو سرخ شد آن را از روي اجاق برداريد . من معمولاً وقتي اين کوکو را درست مي کنم زياد درست مي کنم و آن را در يخچال چند روزي پياپي استفاده مي کنم . اين غذا هم آسان است و هم بسيار سالم و مفيد .
منبع: ماهنامه سراي مهر(ش19)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image