مواد لازم
پودر نارگيل آسياب شده يا پودر شير نارگيل يك و يک چهارم پيمانه
شير عسلي غليظ 125 گرم
نقل نقره اي تعدادي براي چشم
پاستيل قرمز 1 تا2 عدد براي دماغ
بادام خام پوست كنده 8 تا 10 عدد براي گوش
ورميشل رشته اي تعدادي براي دم موش
طرز تهيه
1-پودر نارگيل و شير عسلي را باهم مخلوط كنيد تا خمير نرمي به وجود آيد ولي به دست نچسبد. ( در صورت چسبيدن مقداري پودر نارگيل اضافه كنيد)
2-مقدار كمي از خمير (به اندازه يك ليمو ترش نسبتا كوچك) را برداشته و آن را به شكل بدن موش درآوريد (شكل مخروطي).
3-نقل هاي نقره اي را درمحل چشم هاي موش قرار داده و پاستيل هاي قرمز را به قطعات كوچك برش بزنيد و در محل دماغ موش ها قرار دهيد. بادام هاي پوست كنده را با چاقو به صورت دو لپه اي درآورده و آنها را دو تا دو تا در محل گوش هاي موش بگذاريد و در آخر ورميشل هاي رشته اي را به جاي دم موش ها قرار دهيد.
4-حالا موش ها را به مدت 10 تا 15 دقيقه دريخچال بگذاريد تا كمي سفت تر شوند.
نكته
ـ براي كندن پوست قهوه اي روي بادام ها، آنها را در كاسه اي ريخته و مقداري آب جوش بر روي آنها بريزيد و حدود 10-15 دقيقه صبر كنيد تا بادام ها خيس بخورند، سپس به راحتي پوست آنها را با دست بكنيد.
منبع: هنر آشپزي،شماره 55/س