مواد لازم :
قارچ / 500 گرم
پيازچه خرد شده / 1 فنجان
ژامبون خرد شده / 1 ليوان
کره / 50 گرم
آرد / 2 قاشق غذاخوري
شير / 2 ليوان
نمک . فلفل به ميزان لازم
پنير پيتزا رنده شده / 250 گرم
نان تست / 1 بسته
طرز تهيه :
ابتدا کره را آب کرده 2 قاشق آرد را به آن اضافه کرده بعد شير را آرام آرام اضافه کرده بعد نمک و فلفل به آن افزوده وقتي غليظ شد از روي حرارت بر مي داريم .قارچ را با يک قاشق روغن و کمي آب ليمو و نمک تفت مي دهيم تا قارچ کمي نرم شود . بعد پيازچه را هم در کمي روغن تفت مي دهيم تا آن هم نرم شود .قارچ و پيازچه و ژامبون مرغ را به سس سفيد اضافه مي کنيم . با هم مخلوط مي کنيم از اين مواد کمي روي نان تست ريخته و مقداري پنير پيتزا روي آن ريخته و در فربا حرارت گريل 10 دقيقه قرار داده تا پنير روي سطح مواد آب شود و رنگ آن طلايي شود .
منبع: ماهنامه سراي مهر(ش19) /س