براي درست کردن ماکاروني يا به قول ايتاليايي هااسپاگتي ، حتماً لازم نيست از مخلوط گوشت چرخ کرده و رب گوجه فرنگي به عنوان سس استفاده کنيد .
اين غذا را در ايتاليا با انواع و اقسام سس ها درست مي کنند که اسپاگتي با سس سبزيجات فصل ، يکي از اين نمونه هاست .
مواد لازم براي 4 تا 6 نفر :
ـ فلفل دلمه اي / 2 عدد
ـ روغن زيتون / 2 قاشق سوپخوري
ـ سير / 2 حبه (له شود )
ـ گوجه فرنگي / نيم کيلو گرم (پوست گرفته و رنده شود )
ـ کدو /2 عدد (ريز خرد شود )
ـ پودر فلفل قرمز يک قاشق چايخوري سرخالي
ـ زيتون سياه / 45 گرم يا يک چهارم پيمانه
ـ ريحان تازه خرد شده /2 قاشق سوپخوري
ـ ماکاروني رشته اي /نيم کيلوگرم
ـ پنير پارمسان يا پنير پيتزا /50 گرم يا نصف پيمانه (رنده شده )
روش تهيه :
1 ـ فلفل دلمه اي ها را شسته و پس از خارج کردن تخم داخل آنها ، به صورت خلالي خرد کنيد . سپس روغن را داخل تابه گودي بريزيد و روي شعله اجاق گاز قرار دهيد تا داغ شود .پس از آن ، سير را اضافه کرده و روي حرارت کم، 30 ثانيه تفت دهيد .
2 ـ فلفل دلمه اي را نيز به همراه گوجه فرنگي ، کدو و زيتون به سير داغ اضافه کنيد و پس از اينکه مواد را به مدت 2 دقيقه تفت داديد،نصف پيمانه آب اضافه کنيد و 20 دقيقه صبرکنيد تا اين سس بپزد .ريحان خرد شده را هم به همراه نمک و فلفل در مواد بريزيد .
3 ـ در اين فاصله زماني ، قابلمه اي را تا نيمه از آب پر کرده و پس از اضافه کردن کمي نمک و روغن به آب ، روي شعله اجاق گاز قرار دهيد تا به جوش آيد .پس از آن ماکاروني رشته اي را در آب بريزيد و مدت حدود 20 دقيقه حرارت دهيد تا ماکاروني کاملاً پخته شود ، سپس آن را آبکشي کنيد .
4 ـ درپايان ، ماکاروني را در ظرف مورد نظر بکشيد و سس را روي آن ريخته ، سپس روي سس مقداري پنير پيتزا يا پنير پارمسان بريزيد .
نکته :ايتاليايي ها اين غذا را به همين ترتيب مي خورند ولي اگر شما ماکاروني را به صورت دم کرده دوست داريد ، مي توانيد آن را به روش معمول دم
کنيد .
/س