مواد لازم :
ماهي از نوع کوسه ، شير و هامور/250 گرم
سس ورچستر/1 قاشق مرباخوري
سس سويا /1 قاشق غذاخوري
آبليمو/2 قاشق مرباخوري
سس مايونز/2 تا 3 قاشق غذاخوري
کره نرم شده /50 گرم
شويد/2 قاشق سوپخوري
سرکه /1 قاشق مرباخوري
سس خردل /1 قاشق غذاخوري
پودر زنجفيل / کمي
ليموي تازه /1 عدد
آرد /به ميزان لازم
طرز تهيه :
ماهي را به اندازه دلخواه قطعه قطعه کرده به مدت نيم ساعت در سس ورچستر ، سس سويا و يک قاشق مرباخوري آبليمو بخوابانيد تا مزه دار شود. مايونز را در کاسه اي بريزيد و کره نرم شده را هم به آن اضافه کنيد و مواد را خوب مخلوط کنيد.
شويد و يک قاشق مرباخوري سرکه و يک قاشق سس خردل و پودر زنجفيل و يک قاشق مرباخوري سس سويا هم اضافه کنيد و سس آماده را کنار بگذاريد.
قطعات ماهي را در آرد بغلتانيد و در سيني فر چرب شده بچينيد . آنها را در گريل گذاشته و يا در کمي روغن سرخ کنيد. وقتي اطراف ماهي ها سرخ شد آنها را از تابه خارج کنيد . از سس آماده بر روي قطعات ماهي بريزيد . مي توانيد اين غذا را با سيب زميني تنوري و يا برنج سفيد به عنوان شام مجلسي سرو کنيد.
![](/_WebsiteData/Article/ArticleImages/1/1388/Aban/04/179938.jpg)
منبع:هنر آشپزي،شماره 41/خ