مواد لازم :
لازانيا / 1 بسته
گوشت چرخ کرده / 200 گرم
پنير پيتزا / 100 گرم
پياز/ 2 عدد متوسط
رب گوجه فرنگي / 2 قاشق غذاخوري
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
آبليمو / 2 تا 3 قاشق غذاخوري
طرز تهيه :
1 ـ پياز را خلال کرده ، با مقدار کمي روغن سرخ کنيد و به آن کمي زردچوبه بزنيد . سپس گوشت چرخ کرده را که باپياز رنده شده کاملاً مخلوط کرده ايد به آن اضافه کنيد و آن را تفت دهيد تا آب گوشت کشيده شود . رب را همراه با نمک و فلفل و آبليمو به مايه ي گوشتي اضافه کنيد و فلفل و آبليمو به مايه گوشتي اضافه کنيد و ته فنجان آب روي آن بريزيد و بگذاريد مايه گوشتي بجوشد و به روغن بيفتد .
2 ـ خمير لازانيا را در ظرف نسبتاً بزرگ آب جوش که به آن مقداري نمک و روغن مايع افزوده ايد ، بريزيد و کمي زردچوبه به آن اضافه کنيد تا طعم و رنگ لازانيا بهتر شود .محتوي ظرف را به مدت 8 الي 10 دقيقه بگذاريد بجوشد تا خمير لازانيا نرم شود . سپس آب جوش را خالي کرده به جاي آن به تدريج آب سرد اضافه کنيد و اين عمل را 2 تا 3 بار تکرار کنيد ، تا آب روي لازانيا سرد شود و خمير به هم نچسبد .
3 ـ در يک ظرف پيرکس که کف آن را با کمي روغن آغشته کرده ايد ، يک لايه خمير لازانيا قرار دهيد و روي آن مايه گوشتي و پنير پيتزاي رنده شده
بريزيد .سپس يک رديف دگر خمير قرار دهيد و روي آن مايه گوشتي و پنير پيتزا بريزيد .اين عمل را تکرار کنيد تا خمير لازانيا تمام شود . روي خمير مايه گوشتي و پنير پيتزاي رنده شده بريزيد و 4 يا 5 قاشق غذاخوري آب ، کف ظرف بريزيد و در ظرف را گذاشته يا روي آن را با فويل آلومينيوم بپوشانيد و 15 دقيقه در فر با حرارت 180 درجه سانتيگراد (350 درجه فارنهايت ) قرار داده ، سپس در ظرف را برداشته و 15 دقيقه ديگر در همين دما قرار دهيد تا روي آن کمي برشته شود .خوراک لازانيا را با ظرف سر سفره بياوريد و با کارد آن را برش بزنيد .
نکته :خوراک لازانيا را مي توان به صورت دم کرده در قابلمه نچسب هم تهيه کرد .
منبع: ماهنامه سراي مهر(ش19) /س