جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
لازانيا با گوشت
-(4 Body) 
لازانيا با گوشت
Visitor 399
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :

لازانيا / 1 بسته
گوشت چرخ کرده / 200 گرم
پنير پيتزا / 100 گرم
پياز/ 2 عدد متوسط
رب گوجه فرنگي / 2 قاشق غذاخوري
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
آبليمو / 2 تا 3 قاشق غذاخوري

طرز تهيه :

1 ـ پياز را خلال کرده ، با مقدار کمي روغن سرخ کنيد و به آن کمي زردچوبه بزنيد . سپس گوشت چرخ کرده را که باپياز رنده شده کاملاً مخلوط کرده ايد به آن اضافه کنيد و آن را تفت دهيد تا آب گوشت کشيده شود . رب را همراه با نمک و فلفل و آبليمو به مايه ي گوشتي اضافه کنيد و فلفل و آبليمو به مايه گوشتي اضافه کنيد و ته فنجان آب روي آن بريزيد و بگذاريد مايه گوشتي بجوشد و به روغن بيفتد .
2 ـ خمير لازانيا را در ظرف نسبتاً بزرگ آب جوش که به آن مقداري نمک و روغن مايع افزوده ايد ، بريزيد و کمي زردچوبه به آن اضافه کنيد تا طعم و رنگ لازانيا بهتر شود .محتوي ظرف را به مدت 8 الي 10 دقيقه بگذاريد بجوشد تا خمير لازانيا نرم شود . سپس آب جوش را خالي کرده به جاي آن به تدريج آب سرد اضافه کنيد و اين عمل را 2 تا 3 بار تکرار کنيد ، تا آب روي لازانيا سرد شود و خمير به هم نچسبد .
3 ـ در يک ظرف پيرکس که کف آن را با کمي روغن آغشته کرده ايد ، يک لايه خمير لازانيا قرار دهيد و روي آن مايه گوشتي و پنير پيتزاي رنده شده
بريزيد .سپس يک رديف دگر خمير قرار دهيد و روي آن مايه گوشتي و پنير پيتزا بريزيد .اين عمل را تکرار کنيد تا خمير لازانيا تمام شود . روي خمير مايه گوشتي و پنير پيتزاي رنده شده بريزيد و 4 يا 5 قاشق غذاخوري آب ، کف ظرف بريزيد و در ظرف را گذاشته يا روي آن را با فويل آلومينيوم بپوشانيد و 15 دقيقه در فر با حرارت 180 درجه سانتيگراد (350 درجه فارنهايت ) قرار داده ، سپس در ظرف را برداشته و 15 دقيقه ديگر در همين دما قرار دهيد تا روي آن کمي برشته شود .خوراک لازانيا را با ظرف سر سفره بياوريد و با کارد آن را برش بزنيد .
نکته :خوراک لازانيا را مي توان به صورت دم کرده در قابلمه نچسب هم تهيه کرد .
منبع: ماهنامه سراي مهر(ش19)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image