مواد لازم :
خمير لازانيا يک بسته
پنير پيتزاي رنده شده / 100 گرم
قارچ / 300 گرم
سس گوجه فرنگي تند / 3 قاشق غذاخوري
کره / 50 گرم
طرز تهيه :
1 ـ قارچ را بشوييد و آن را به صورت عمودي برش زده و در کره سرخ
کنيد.
2 ـ خمير لازانيا را مانند لازانيا با گوشت آماده کنيد . ته قابلمه را چرب
کنيد .يک رديف لازانيا روي آن چيده و روي آن را سس گوجه فرنگي تند بماليد و قارچ و پنير پيتزاي رنده شده را روي آن بريزيد .سپس يک رديف ديگر لازانيا روي آن قرار دهيد و مايه قارچ را روي آن بريزيد و به همين ترتيب ادامه دهيد تا خمير لازانيا تمام شود .روي خمير را با قارچ و پنير پيتزاي رنده شده و سس گوجه فرنگي بپوشانيد و کمي آب ته قابلمه بريزيد و آن را دم کنيد يا در فر مانند لازانيا با گوشت طبخ نماييد .
نکته :
لازانيا را مي توان به صورت لقمه اي هم تهيه کرد .در اين صورت روي هر خمير را با گوشت يا قارچ بپوشانيد و آن را لوله کرده و در کف قابلمه يا ظرف پيرکس بچينيد و آن را طبخ نماييد .
منبع: ماهنامه سراي مهر(ش19) /س