مواد لازم :
کلم بروکلي / 115 گرم
ژامبون مرغ / 50 گرم
پنير چدار / 50 گرم
شير خشک آماده شده / 1 و 1/4 ليوان ( 300 ميلي ليتر )
تالياتلي (نوعي پاستاي پهن و نواري شکل / 50 گرم )
نمک به ميزان لازم
طرز تهيه :
کلم بروکلي را بشوييد و آن را به صورت گلچه هاي کوچک درآوريد . ساقه هاي آنها را هم خرد کنيد . سپس ژامبون را خرد کرده و پنير چدار را نيز رنده کنيد . شير را درشير جوش ريخته و آن را جوش بياوريد . سپس تالياتلي ها را به آن اضافه کنيد و بگذاريد 5 دقيقه با در باز و به آرامي بجوشند .کلم بروکلي ها را به شير اضافه کرده و آنها را به مدت 10 دقيقه بپزيد تا کاملاً نرم شوند . ژامبون پنير چدار و نمک را به کلم بروکلي و تالياتلي اضافه کنيد و خوب هم بزنيد تا پنير کاملاً آب شود . مخلوط را با درشتي و اندازه ي دلخواه کودکتان خرد کنيد و يا در غذا ساز بريزيد و بعد کمي از آن را در کاسه سرو کنيد .درجه حرارت غذا را امتحان کنيد و در صورت نياز و پيش از دادن آن به کودک ، غذا را خنک کنيد . بقيه ي غذا را در ظرف دربسته بريزيد و هر چه سريعتر در يخچال بگذاريد . سعي کنيد اين غذا را در کمتر از 24 ساعت مصرف کنيد .
نکته :براي آنکه بتوان شير خشک را به صورت مايع درآوريد بايد هر 3 قاشق غذاخوري شيرخشک را با يک ليوان آب ولرم مخلوط کرد .
منبع: ماهنامه سراي مهر(ش19) /س