جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
مرغ تنوري (هندي )
-(4 Body) 
مرغ تنوري (هندي )
Visitor 375
Category: دنياي فن آوري
مرغ تنوري معمولا در فرهاي تنوري طبخ مي شود .ابتدا گريل را با شعله خيلي زياد گرم مي کنيم .سپس حرات راپايين آورده و به حالت متوسط نگه مي داريم .

مواد لازم :

ران مرغ پوست گرفته / 8 عدد
ماست / 2/3 پيمانه يا 150 گرم
زنجبيل تازه کاملاً له شده /1 و 1/2 قاشق چايخوري
سير له شده / 1 و 1/2 قاشق چايخوري
ادويه چيلي / 1 قاشق چايخوري
گشنيز خرد شده / 2 قاشق چايخوري
زيره نرم کوبيده / 2 قاشق چايخوري
نمک / 2 قاشق چايخوري
مايه تمرهندي /1 قاشق غذاخوري
آب /2/3 ليوان
روغن / 2/3 پيمانه
رنگ قرمز خوراکي / 1 قاشق چايخوري
برگهاي کاهو براي سرو براي تزئين
حلقه هاي پياز
گوجه فرنگي برش داده شده
حلقه هاي ليمو

طرز تهيه :

1 ـ روي هر تکه مرغ 2 الي 3 برش ايجاد کنيد .
2 ـ ماست را در کاسه اي ريخته ، زنجبيل ، سير ، ادويه چيلي ، پودر گشنيز ، پودر زيره ، نمک و رنگ قرمز را به آن اضافه کنيد و خوب به هم بزنيد تا مخلوط شود .
3 ـ مرغ را به مخلوط ماست اضافه کرده تا خوب جذب آن شود .سپس آن را حداقل به مدت 3 ساعت در يخچال مي گذاريم .
4 ـ در کاسه اي جدا تمرهندي را با آب مخلوط کرده و آن را روي مخلوط ماست مي ريزيم و تکه هاي مرغ را خوب در آن مي غلتانيم و آن را براي 3 ساعت ديگر کنار مي گذاريم .
5 ـ تکه هاي مرغ را در ظرفي نسوز قرار داده و روي آن را با برس روغن مي ماليم .
مرغ را با حرارت متوسط گريل به مدت 35 -30 دقيقه مي پزيم .گاهي مرغ را برگردانده و با بقيه روغن چرب مي کنيم .
6 ـ مرغ را روي پوششي از برگهاي کاهو قرار داده و با حلقه هاي پياز ، ليمو و گوجه فرنگي تزئين مي کنيم . يا مي توانيم روي آن را با گشنيز خرد شده نيز تزئين کنيم .
منبع:ماهنامه سراي مهر(ش19)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image