مواد لازم:
روغن مايع :2 قاشق غذاخوري
پيازچه خرد شده :6 عدد
پودر کاري سبز:1 قاشق غذاخوري
قارچ سياه :50 گرم
قارچ سفيد دگمه اي :150 گرم
سس سويا :2 قاشق غذاخوري
شکر قهوه اي :1 قاشق چايخوري
جوانه ماش :55 گرم
رشته برنجي پخته شده :براي سرو کردن
طرز تهيه :
روغن را در ماهيتابه گرم کنيد.پيازچه را 30 ثانيه در آن تفت دهيد.سپس پودر کاري را بيفزاييد و يک تا دو دقيقه آن را هم بزنيد.سپس همه ي قارچ ها را به مواد اضافه کنيد و با حرارت بالا تا زماني که کاملاً نرم شوند آنها را تفت دهيد.
در آخر سس سويا، شکر و جوانه ي ماش را اضافه کنيد و يک تا دو دقيقه بگذاريد بپزد.غذا آماده است مي توانيد همراه با نودل پخته شده آن را سرو کنيد.
نکته :
1-در صورت در دسترس نبودن شکر قهوه اي از شکر سفيد استفاده کنيد.
2-قارچ سياه را مي توان به صورت خشک در بازار پيدا کرد و بعد از خيساندن، در غذا استفاده کرد.اگر قارچ سياه در دسترس نبود مي توان از انواع قارچ صدفي و دگمه اي استفاده کرد.
3-اين غذا را به همراه ماکاروني و برنج هم مي توان سرو کرد.
4-رشته برنجي، رشته اي است که با آرد برنج تهيه شده و نوع خشک آن به رنگ سفيد شفاف است و در بازار پيدا مي شود.
منبع:ماهنامه هنر آشپزي، شماره 40/خ