جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
طرز تهيه انواع غذاها با قارچ
-(2 Body) 
طرز تهيه انواع غذاها با قارچ
Visitor 366
Category: دنياي فن آوري
با توجه به نياز مبرم انسان به پروتئين و به منظور تغييرالگوي مصرف غير گوشتي اين قارچ مي تواند جايگزين مناسبي از نظر تامين پروتئين خانواده باشد .جهت طبخ ، قسمت صفحه اي قارچ را از ساقه جدا نموده و در تهيه انواع غذاها از آن استفاده مي کنند که عبارتند از :

1 ـ کباب قارچ با طعم قلوه :

ابتدا قسمت صفحه اي قارچ را با مقدار کمي روغن مايع چرب نموده و کمي نمک و فلفل به آن اضافه مي کنيم .سپس روي سيم طوري پهن کرده و با حرارت ملايم گاز و يا زغال به مدت کوتاه کباب مي کنيم .

2 ـ کباب قارچ با طعم جوجه کباب :

ابتدا قسمت صفحه اي قارچ را با مقدار کمي روغن مايع و يا چربي گوسفند چرب نموده و کمي نمک و فلفل ، پياز رنده شده به علاوه آبليمو به آن اضافه مي نماييم و سپس با حرارت ملايم گاز و يا زغال کباب مي کنيم .

3 ـ شينسل قارچ با طعم مرغ سوخاري :

تخم مرغ را خوب هم زده قارچ را در آن مي غلتانيم .سپس با پودر سوخاري آغشته کرده و به مدت نيم ساعت در همين حالت نگه مي داريم و بعد داخل روغن به اندازه اي که رنگ آن طلايي شود سرخ مي کنيم و در صورت عدم دسترسي به پودر سوخاري ، آرد سفيد ، زردچوبه ، نمک و فلفل و تخم گشنيز سائيده شده را با هم مخلوط کرده به جاي پودر سوخاري از آن استفاده کرد .

4 ـ خوراک قارچ :

دو عدد سيب زميني متوسط را خرد کرده با روغن تفت مي دهيم . قبل از سرخ شدن مقدار 300 گرم قارچ و دو عدد فلفل دلمه اي را داخل آن ريخته تفت کامل مي دهيم و مقداري پياز داغ و زردچوبه و نمک و فلفل و يک قاشق غذا خوري رب گوجه فرنگي به آن اضافه مي کنيم و بعد 3 عدد تخم مرغ و در صورت نيازکمي سير روي آن مي ريزيم .بعد از مدت کوتاهي حرارت دادن غذاي ما آماده خوردن مي باشد .

5 ـ سوپ قارچ :

يک صد گرم قارچ را با يک عدد سيب زميني و پياز متوسط خرد کرده ، همراه با دو ليوان آب بار مي گذاريم تا کاملاً بپزد .سپس مقداري ورميشل ، هويچ رنده شده ، نمک ، فلفل و آبليمو را به آن اضافه مي کنيم تا حدود 15 دقيقه بجوشد تاسوپ آماده شود (بدون استفاده از روغن )

6 ـ قارچ سرخ شده :

قارچ دسته يا قاچ شده را با کره يا روغن سرخ کرده و به آن نمک ، جعفري ، سير رنده شده و آبليمو اضافه مي کنيم و به حالت گرم مصرف مي کنيم .
قابل توجه :جهت تهيه خوراک کودک مي توان قارچ صدفي را در درجه حرارت 55 درجه سانتيگراد خشک نمود و پس از اينکه کاملاً خشک شد آن را آسياب کرده که اين پودر قارچ در سوپ قارچ و همچنين در خوراک کودک موارد استعمال زيادي دارد .
منبع:ماهنامه سراي مهر(ش19)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image