مواد مورد نياز :
شکلات :150 گرم
کره:125 گرم
شکر قهوه اي :1/4 پيمانه
آرد :يک و نيم پيمانه
بيکينگ پودر:1 قاشق چايخوري
تخم مرغ :1 عدد
پودر نارگيل :1/2 پيمانه
پودر نارگيل اضافي:1/4 پيمانه
طرز تهيه :
شکلات ،کره و شکر قهوه اي را در ظرفي ريخته و روي حرارت خيلي کم قرار دهيد تا مواد ذوب شود. بعد از حدود 5 دقيقه ، ظرف را از روي حرارت برداريد و اجازه دهيد تا خنک شود.
سپس تخم مرغ زده شده و پودر نارگيل را افزوده و هم بزنيد . آرد و بيکينگ پودر را با هم مخلوط کرده و به محتويات ظرف اضافه کنيد و به هم زدن ادامه دهيد تا مايه يکنواختي بدست آيد. آنگاه درپوش روي ظرف گذاشته و مواد را حدود نيم ساعت در يخچال قرار دهيد . سپس با استفاده از يک قاشق چايخوري بصورت متوالي از مواد برداشته و آن را به شکل توپ درآوريد و در پودر نارگيل اضافي بغلتانيد . توپ ها را در سيني فر با فاصله هاي 5 سانتي متري قرار داده وبعد در طبقه وسط فر با دماي 150 درجه سانتي گراد به مدت 15 تا 20 دقيقه بگذاريد ، تا نارگيل ها کمي تغيير رنگ دهد.
سپس سيني را از فر خارج کرده و بعد از گذشت 5 دقيقه شيريني ها را با جابه جا کردن از سيني جدا کنيد.
منبع:نشريه هنر آشپزي ،شماره 30/س