مواد لازم :
هويج / 12 عدد
برنج / 1/75 فنجان
شکر / 2 قاشق مرباخوري
چاشني هندي / 1 قاشق سوپخوري
آب / 3 فنجان
کره / 3 قاشق سوپخوري
تخم مرغ / 3 عدد
نمک / 1/5 قاشق مرباخوري
طرز تهيه :
هويج ، برنج و نمک را به مدت 20 دقيقه در آب گرم بپزيد تا نرم شود . سپس آن را از آب جدا کرده و با فشار از يک الک بگذرانيد تا به صورت پوره درآيد . سپس کره ، شکر و جوز هندي و تخم مرغ را مخلوط پوره نموده و بچشيد .آنگاه مخلوط را روي يک ظرف که قبلاً با کره چرب شده است ريخته و اين ظرف را روي ديگچه پر از آب گرم که در يک اجاق 300 درجه حرارت قرار دارد مدت 45 دقيقه بگذاريد تا بپزد .
منبع:ماهنامه سراي مهر(ش19)/خ