خوراکي است مخصوص فصل زمستان و صبح ها مصرف مي شود .
مواد لازم :
برنج / يک کيلو
گوشت چر (دم سينه ) /2/5 کيلو
لپه / يک چهارم کيلو
کشمش / يک چهارم کيلو
سرکه شيره به اندازه ي کافي
زعفران به اندازه ي دلخواه
طرز تهيه :
برنج و لپه و کشمش را پس از پاک کردن و شستن در ظرفي با هم مخلوط مي کنند .گوشت را کف قابلمه يا ديگ قرار داده و برنج و لپه و کشمش را روي آن ريخته ،زعفران را به آن اضافه مي کنند .ظرف را روي چراغ با حرارت ملايم مي گذارند و مقداري سرکه شيره را روي آنها مي ريزند .هرگاه که سرکه شيره در حال تمام شدن بود ، باز مقداري به آن اضافه مي کنند و اين کار را تا زماني که پاچه پلو کاملاً بپزد ادامه مي دهند . وقتي که خوراک حاضر شد با نان مصرف مي کنند .
منبع:ماهنامه سراي مهر(ش19)/خ