پوره ماهي شير باطعم سير و پيازچه
![](/images/th1_start.gif) ![](/images/th1_start.gif) ![](/images/th1_start.gif) ![](/images/th1_start.gif) -(9 Body)
|
پوره ماهي شير باطعم سير و پيازچه
Visitor
402
Category:
دنياي فن آوري
450گرم /ماهي شير 2قاشق غذاخوري/ روغن مايع 4حبه /سير 2عدد/ پيازچه مقداري نمک و ادويه يک قاشق غذاخوري/ آبليمو 1-ماهي را بخارپز کرده خرد نموده و استخوان هاي آن را جدا کنيد. 2-روغن را داغ کنيد. 3-ماهي خرد شده را داخل روغن کمي تفت دهيد. 4-سير و پيازچه خرد شده را به آن اضافه کرده و تفت دهيد. 5-نمک ادويه وآبليمو را به مواد افزوده و خوب با هم مخلوط کنيد. 6-مواد را داخل ميکسر پوره کنيد. 7-پوره را داخل ظرف ريخته و روي آن را با سبزي جات و کمي پودر زيره تزيين نماييد. 8-اين پوره را با نان زيره ميل کنيد. نکات طلايي: -اگر تمايلي به طعم زيره نداريد مي توانيد آن را حذف نماييد. -اين پوره را مي توانيد با ساير انواع ماهي يا ميگوي پخته شده نيز تهيه نماييد. -افزودني هاي معطر را مي توانيد بسته به ذائقه خود تغيير دهيد. -نان زيره را مي توانيد از بازار تهيه نماييد. -نمک را در مرحله آخر به مواد اضافه کنيد.از افزودن نمک به روغن داغ در حال سرخ شدن خودداري کنيد. منبع: تغذيه و سلامتي شماره 74 /س
|
|
|