يک عدد/آناناس
يک قاشق غذاخوري /دارچين
يک قاشق غذاخوري/کره
مقداري سس سيب
1-آناناس را پوست کنده و به صورت دايره اي برش بزنيد.
2-سيني فر را چرب کرده داخل آن کاغذ فويل قرار دهيد.
3-برش هاي آناناس را روي فويل قرار دهيد.
4-کره را گرم کنيد تا ذوب شود.با استفاده از فرچه ،کره را بر روي آناناس ها بماليد.
5-مقداري دارچين بر روي آناناس ها بپاشيد.
6-سيني را به مدت 7 دقيقه با حرارت گريل داخل فر قرار دهيد.
7-آناناس ها را داخل ظرف مناسب بچينيد و سس را روي آن بريزيد.
نکات طلايي:
يک عدد /سيب
يک و نيم ليوان/ آب سيب
2 قاشق غذاخوري/ شکر
يک قاشق غذاخوري /گلاب
طرز تهيه سس سيب:
1-سيب را خرد کنيد سپس آن را داخل ميکسر ريخته به صورت پوره در آوريد.
2-آب سيب را به پوره سيب اضافه کنيد.
3-شکر را به مواد بيفزاييد.
4-ظرف محتوي مواد را روي حرارت قرار دهيد مرتب هم بزنيد تا سس به غلظت برسد.
5-نهايتاً گلاب را به سس اضافه کنيد.
منبع: تغذيه و سلامتي شماره 74 /س