جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کله جوش
-(4 Body) 
کله جوش
Visitor 377
Category: دنياي فن آوري
اين خوراک که به ايلات قشقايي و منطقه اصفهان منسوب است بسيار ساده بوده و به سرعت قابل آماده سازي مي باشد . لذا مي توان آن را در دسته غذاهاي حاضري محسوب نمود .با وجود سادگي بسيار خوش مزه و اشتهاآور است .

مواد لازم براي سه نفر :

1ـ نيم کيلو کشک پاستوريزه و يا خانگي ساييده شده و جوشيده
2 ـ نعناع خشک ساييده شده دو قاشق غذاخوري
3 ـ پياز خرد شده يک عدد بزرگ
4 ـ گردو خرد شده 50 گرم و يا بيشتر
5 ـ روغن براي سرخ کردن
6 ـ نمک و فلفل به ميزان لازم

طرز تهيه :

در ابتدا پياز را در مقداري روغن تفت مي دهيم تا طلايي شود . سپس نعناع خشک را به آن افزوده و بسيار کم سرخ مي کنيم . کشک را که با حدود يک ليوان آب رقيق کرده ايم به مواد سرخ شده اضافه مي کنيم و هم مي زنيم تا جوش آمده و يکي دو قل بزند تا به غلظت مناسب برسد . نمک و فلفل و گردو را اضافه کرده و در کاسه مي کشيم .معمولاً اين غذا را با نان سنگک تريد نموده و نوش جان مي کنند .
منبع:ماهنامه سراي مهر(ش19)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image