اين خوراک که به ايلات قشقايي و منطقه اصفهان منسوب است بسيار ساده بوده و به سرعت قابل آماده سازي مي باشد . لذا مي توان آن را در دسته غذاهاي حاضري محسوب نمود .با وجود سادگي بسيار خوش مزه و اشتهاآور است .
مواد لازم براي سه نفر :
1ـ نيم کيلو کشک پاستوريزه و يا خانگي ساييده شده و جوشيده
2 ـ نعناع خشک ساييده شده دو قاشق غذاخوري
3 ـ پياز خرد شده يک عدد بزرگ
4 ـ گردو خرد شده 50 گرم و يا بيشتر
5 ـ روغن براي سرخ کردن
6 ـ نمک و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه :
در ابتدا پياز را در مقداري روغن تفت مي دهيم تا طلايي شود . سپس نعناع خشک را به آن افزوده و بسيار کم سرخ مي کنيم . کشک را که با حدود يک ليوان آب رقيق کرده ايم به مواد سرخ شده اضافه مي کنيم و هم مي زنيم تا جوش آمده و يکي دو قل بزند تا به غلظت مناسب برسد . نمک و فلفل و گردو را اضافه کرده و در کاسه مي کشيم .معمولاً اين غذا را با نان سنگک تريد نموده و نوش جان مي کنند .
منبع:ماهنامه سراي مهر(ش19) /س