مواد لازم براي 4 تا 6 نفر :
کره پاستوريزه / 60 گرم
تره فرنگي يک تکه متوسط
سير / دو حبه
آرد سفيد گندم / يک سوم پيمانه (40 گرم )
شير پاستوريزه / 1 پيمانه (150 گرم )
تخم مرغ / 4 عدد
پنير پارمزان رنده شده / دو قاشق غذاخوري
نمک و فلفل / به مقدار لازم
مواد لازم براي داخل رولت :
پنير پارمزان رنده شده / 100 گرم
کنسرو ذرت / 150 گرم (1 پيمانه )
پيازچه خرد شده / يک سوم پيمانه
پنير خامه اي پاستوريزه / 50 گرم
طرز تهيه :
سيني يا ظرف مخصوص فر به ابعاد 25 × 30 سانتي متر را چرب کرده يا داخل آن کاغذ روغني قرار دهيد و روي آن را چرب کنيد .
سير و تره فرنگي را ريز خرد کنيد و همراه با 30 گرم کره به مدت 4 تا 5 دقيقه با حرارت متوسط تفت دهيد تا تره فرنگي نرم شود .
سپس بقيه ي کره را ذوب کنيد . آرد را به آن اضافه نماييد و با حرارت ملايم کمي تفت دهيد تا خامي آرد گرفته شود .
به مخلوط کره و آرد ،شير را کم کم اضافه نماييد و مرتب هم بزنيد تا مخلوط يک دستي به دست آيد و غليظ شود .
زرده و سفيده ي تخم مرغ ها را جدا کنيد .
سپس زرده تخم مرغ ، مخلوط تره فرنگي و سير ، نمک و فلفل را به مخلوط فوق اضافه کنيد .مواد را به يک ظرف بزرگ انتقال دهيد .
سفيده ي تخم مرغ را با همزن برقي بزنيد تا فرم بگيرد .سپس سفيده را به مخلوط بالا اضافه و خوب مخلوط کنيد .
فر را از قبل با حرارت 400 درجه ي سانتيگراد گرم کنيد .
مواد آماده شده را در سيني بريزيد و سطح آن را صاف کنيد .
رولت (مواد مخلوط شده )را در طبقه وسط فر به مدت 12 تا 15 دقيقه حرارت دهيد تا پف کند و سطح آن طلايي شود .
دو قاشق غذاخوري پنير پارمزان رنده شده را به طور يکنواخت روي کاغذ روغني پخش کنيد و رولت را روي کاغذ برگردانيد .
(اگر براي کف رولت از کاغذ روغني استفاده کرده ايد کاغذ را جدا کنيد ).
مخلوط پيازچه خرد شده ، ذرت و پنير خامه اي و پنير پارمزان را روي رولت بريزيد و رولت را محکم بپيچيد و گرم سرو نماييد .
منبع: ماهنامه سراي مهر(ش19) /س