مواد لازم براي 4 نفر :
خمير پيتزا/400گرم
مواد لازم براي تهيه ي پيتزا :
لوبياي تازه و پوست کنده / 150 گرم
سس گوجه فرنگي / 200 گرم
پنير پيتزا / 250 گرم
پياز خرد شده / 2 عدد
نمک و فلفل / به مقدار کم
روغن زيتون تصفيه شده / 4 قاشق غذاخوري
روش تهيه :
خمير پيتزا را به 4 بخش تقسيم کنيد و بگذاريد به مدت 2 ساعت استراحت کند . لوبياها را در ظرفي بجوشانيد و سپس آبکش کرده و کناري بگذاريد . پيازهاي خرد شده را به مدت 10 دقيقه در آب سرد قرار دهيد و سپس آبکش کرده و کنار بگذاريد . کمي نمک و فلفل به سس گوجه فرنگي اضافه کنيد . فر را تا 200 درجه سانتيگراد گرم کنيد . حالا خميرها را پهن کرده و در سيني فر قرار دهيد . با يک قاشق ، سس گوجه فرنگي را روي خميرها بماليد . سپس پنير پيتزا را اضافه کنيد و روي آن لوبيا و پياز بريزيد . حالا کمي روغن زيتون روي مواد بريزيد و به مدت 10 دقيقه در فر بپزيد و بلافاصله پذيرايي کنيد .
مدت آماده سازي : 15 دقيقه
مدت پخت : 1 ساعت
منبع:ماهنامه ي دنياي زنان شماره ي 47