مواد لازم:
سير: 4 حبه
پودر زنجفيل: 1 قاشق چاي خوري
چيلي (فلفل تند): 2 عدد
پودر تخم گشنيز: 1قاشق چاي خوري
روغن: به ميزان دلخواه
پودر زيره:1 قاشق چاي خوري
گوجه فرنگي خرد شده: 400 گرم
قارچ: 400 گرم
باميه: 400 گرم
طرز تهيه:
داخل ماهيتابه اي ادويه جات را بدون روغن تفت دهيد و كنار بگذاريد.
سپس داخل ماهي تابه روغن بريزيد و قارچ را تفت دهيد. بعد باميه را اضافه كنيد و تفت دهيد، گوجه فرنگي ها را اضافه كرده و همراه با ادويه جات تفت داده شده اجازه دهيد خوراك 10 تا15 دقيقه چند جوش بزند تا كمي جا بيفتد. نمك و فلفل زده، غذا را در ظرف بكشيد و سرو كنيد.
منبع:نشريه هنر آشپزي،شماره 35/خ