مواد لازم :
مرغ درسته: 1 عدد
ادوية کاري: 1 قاشق غذاخوري سر صاف
فلفل سياه: به دلخواه
دارچين: 1 قاشق مربا خوري
آب ليمو: 0/5 فنجان
پياز: 1 کيلو
لوبيا چشم بلبلي خيس کرده:1 ليوان
شکر: 3 قاشق غذاخوري (در صورت تمايل)
طرز تهيه :
ابتدا مرغ را پوست بکنيد و خوب بشوييد.
در ظرفي مرغ را کاملاً با نصف ادويه کاري و آب ليمو بپوشانيد به شکلي که داخل شکم و روي مرغ با مواد آغشته شود.(تصوير 1)
بعد از نيم ساعت با نخ و سوزن بال و پاي مرغ را به هم ببنديد تا از هم باز نشود و سپس آن را سرخ کنيد.(تصوير2)
پيازها را نازک خلال کرده و سرخ کنيد (تصوير3)
لوبياي خيس کرده ، مرغ سرخ کرده ، بقية ادويةکاري ، فلفل سياه ، دارچين ويک ليوان آب را به پياز بيفزاييد و اجازه دهيد خوراک با حرارت بسيار ملايم بپزد.(تصوير 4) مدت زمان پخت براي اين غذا با حرارت بسيار ملايم حدود 4 ساعت است.
نکته :
مي توانيد اين خوراک را با شويد پلو سرو کنيد.
منبع: نشريه هنر آشپزي شماره33
/س