جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
زندگينامه فرانتس بكن ‌بائر
-(1 Body) 
زندگينامه فرانتس بكن ‌بائر
Visitor 398
Category: دنياي فن آوري
فرانتس بكن ‌بائر در 11 سپتامبر 1945 در مونيخ به دنيا آمد و از 9 سالگي در تيم دسته نوجوانان اس سي مونيح 6 بازي کرد.
مردم و مطبوعات به وي لقب قيصر دادند. او اسطوره ورزش آلمان است. وي اولين بازي خود در بايرن مونيخ را در 6 ژوئن 1964 انجام داد. بازي‌هاي شگفتي‌آور او در بايرن باعث ترقي و شکوفايي هرچه بيشترش در اين ورزش گرديد که باعث دعوت او به تيم ملي شد. او اولين بازي ملي خود را در 26سپتامبر 1965يعني 1سال پس از رفتن به تيم بايرن مونيخ انجام داد.
بکن بائر جوان در اولين فينال جام جهاني بازيگري‌اش در سال1966 به ميدان رفت ولي با آنکه تمام سعي خود را کرد ولي تيم ملي انگلستان با استفاده از امتياز داوري، در بازي فينال تيم آلمان‌غربي را از بدست آوردن جام جهاني محروم كرد. وي در اين مسابقات در اولين بازي مقابل سوييس 2گل زد که در نهايت 5 بر0 سوييس را شکست دادند.
آلمان‌ها در جام جهاني بعدي ديگر شتابزده عمل نکردند و توانستند اين بار به قهرماني برسند. در فينال جام 1974توانستند بر تيم قدرتمند هلند با نتيجه 2 بر1غلبه کنند و بکن بائر توانست براي اولين بار جام جهاني را لمس کند.

او در سال1977از تيم بايرن مونيخ به تيم کاسموس نيويورک انتقال داده شد و توانست با اين تيم چندين بار قهرماني جام آمريکا را تکرار کند.
او در سال 1982دوباره به بوندس ليگا بازگشت ولي اين بار به تيم هامبورگ رفت و مجموعا در بوندس ليگا توانست 44 گل بزند که براي يک دفاع پوششي رکورد خوبي است و در نهايت در سال 1984از بازيکني فوتبال کناره گيري کرد.
بکن بائر در سال 1984مربيگري تيم ملي آلمان را برعهده گرفت و توانست تيم آلمان را به فينال جام جهاني سال 1986 که در مکزيک بود برساند. ولي در آنجا مغلوب قدرت آرژانتين شدند و با نتيجه 3بر 2 نايب قهرمان شدند.اما درست جام جهاني بعد بود که توانستند انتقام‌گيري کنند و تيم آرژانتين را در فينال مسابقات با نتيجه 1بر 0شکست دهند.
آنجا بود که بکن بائر احساسي بسيار غرور آميز داشت چون که او هم در دوران بازيگري و هم در دوران مربيگري توانسته بود قهرمان جام جهاني شود. پس از آن بود که او از مربيگري تيم ملي کناره گيري کرد.
او پس از اين به مربيگري تيم بايرن مونيخ پرداخت و توانست اين تيم را 1 بار قهرمان بوندس ‌ليگا در سال1994 و1 بار هم نايب قهرمان باشگاه‌هاي آلمان در سال1996 بکند.
پس از سال 1996 او از مربيگري هم کناره گيري کرد و در سال1998به عنوان رييس باشگاه بايرن مونيخ انتخاب شد.

موفقيت‌هاي بکن بائر در دوران بازيگري:

1 بار قهرماني جهان در سال 1974با آلمان
1 بار نايب قهرمان جهان در سال 1966 با آلمان
1 بار مقام سومي جهان درسال 1970با آلمان
1 بار قهرمان اروپا درسال 1972با آلمان
1 بار نايب قهرمان اروپا در سال1976با آلمان
3 بار قهرمان جام باشگاه‌هاي اروپا در سال‌هاي1974،1975،1976با تيم بايرن مونيخ
1 بار قهرمان جام يوفا با تيم هامبورگ در سال1982
1 بار قهرمان جام در جام باشگاه‌هاي اروپا درسال1967با تيم بايرن مونيخ
1 بار قهرمان جام باشگاه‌هاي جهان در سال1976باتيم بايرن مونيخ
4 بار قهرمان جام حذفي آلمان با تيم بايرن مونيخ در سال‌هاي1971.1969.1967.1966
5 بار قهرمان باشگاه‌هاي آلمان در سال‌هاي 1974.1973.1972.1969به همراه بايرن مونيخ و درسال1982با هامبورگ
3 بارنايب قهرمان آلمان در سال‌هاي1971،1972 با تيم بايرن مونيخ و در سال1981با تيم هامبورگ

موفقيت‌هاي بکن بائر در دوران مربيگري:

1 بار قهرمان جهان در سال1990با آلمان
1بار نايب قهرمان جهان درسال1986با آلمان
1 بار قهرمان جام يوفا درسال1996با تيم بايرن مونيخ
1 بار قهرمان باشگاه‌هاي آلمان در سال1994با تيم بايرن مونيخ
1بار نايب قهرمان باشگاه‌هاي آلمان با تيم بايرن مونيخ
منبع : همشهري آنلاين
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image