مواد لازم :
بادمجان کوچک :500 گرم
روغن :به مقدار لازم براي سرخ کردن بادمجان
گوجه فرنگي متوسط:4 عدد
صنوبر يا بادام خلال شده :4 قاشق غذاخوري
پياز نگيني خرد شده:1 پيمانه
گوشت چرخ کرده:250 گرم
نمک ، فلفل و فلفل بهار :به دلخواه
آب :يک و نيم ليوان
روغن حيواني :به مقدار لازم
(براي سرخ کردن صنوبر و گوشت)
طرز تهيه :
بادمجان ها را درسته و راه راه پوست بکنيد ، در روغن سرخ کنيد و کنار بگذاريد.
داخل گوجه فرنگي ها را خالي کنيد و کنار بگذاريد.
دانة صنوبر يا خلال بادام را در روغن سرخ کنيد و از روغن بيرون بياوريد . سپس در همان روغن ، پياز را تفت دهيد و بعد گوشت ، نمک، فلفل و فلفل بهار را به آن اضافه کنيد و خوب تفت دهيد . در انتها ، صنوبر تفت داده را به گوشت اضافه کنيد.
بادمجان ها را شکاف دهيد و داخل شکاف را با مخلوط گوشت و صنوبر پر کنيد.
همين طور داخل گوجه فرنگي ها را با ماية گوشت پر کنيد.
بادمجان ها و گوجه فرنگي ها را در يک ظرف پيرکس بچينيد و يک و نيم ليوان آب ، نمک ، فلفل ، فلفل بهار و مغز گوجه فرنگي هايي را که در آورده بوديد را به ظرف اضافه کنيد.
سپس ظرف پيرکس را در فر قرار دهيد و ابتدا با حرارت زياد و بعد از به جوش آمدن ، با حرارت ملايم (170 درجة سانتيگراد ) حدود 30 دقيقه فرصت دهيد تا غذا جا بيفتد.
منبع:نشريه هنر آشپزي شماره33/خ