جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
منزله بادمجان
-(4 Body) 
منزله بادمجان
Visitor 386
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :

بادمجان کوچک :500 گرم
روغن :به مقدار لازم براي سرخ کردن بادمجان
گوجه فرنگي متوسط:4 عدد
صنوبر يا بادام خلال شده :4 قاشق غذاخوري
پياز نگيني خرد شده:1 پيمانه
گوشت چرخ کرده:250 گرم
نمک ، فلفل و فلفل بهار :به دلخواه
آب :يک و نيم ليوان
روغن حيواني :به مقدار لازم
(براي سرخ کردن صنوبر و گوشت)

طرز تهيه :

بادمجان ها را درسته و راه راه پوست بکنيد ، در روغن سرخ کنيد و کنار بگذاريد.
داخل گوجه فرنگي ها را خالي کنيد و کنار بگذاريد.
دانة صنوبر يا خلال بادام را در روغن سرخ کنيد و از روغن بيرون بياوريد . سپس در همان روغن ، پياز را تفت دهيد و بعد گوشت ، نمک، فلفل و فلفل بهار را به آن اضافه کنيد و خوب تفت دهيد . در انتها ، صنوبر تفت داده را به گوشت اضافه کنيد.
بادمجان ها را شکاف دهيد و داخل شکاف را با مخلوط گوشت و صنوبر پر کنيد.
همين طور داخل گوجه فرنگي ها را با ماية گوشت پر کنيد.
بادمجان ها و گوجه فرنگي ها را در يک ظرف پيرکس بچينيد و يک و نيم ليوان آب ، نمک ، فلفل ، فلفل بهار و مغز گوجه فرنگي هايي را که در آورده بوديد را به ظرف اضافه کنيد.
سپس ظرف پيرکس را در فر قرار دهيد و ابتدا با حرارت زياد و بعد از به جوش آمدن ، با حرارت ملايم (170 درجة سانتيگراد ) حدود 30 دقيقه فرصت دهيد تا غذا جا بيفتد.

منبع:نشريه هنر آشپزي شماره33
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image