مواد لازم :
زنجفيل تازه : 110 گرم
شکر : 4 قاشق غذاخوري
ليموترش تازه : 3 عدد
آب گاز دار: 4 فنجان
نعناي تازه : يک هشتم فنجان
طرز تهيه :
زنجفيل را با رندة درشت رنده کنيد.
زنجفيل رنده شده را داخل کاسه اي همراه شکر وپوست رنده شدة ليموها بريزيد و بکوبيد.
بقية مواد را داخل يک پارچ بريزيد و زنجفيل را با کمي از آب گازدار مخلوط کنيد و از صافي رد کنيد . سپس آن را همراه با مقدار زيادي يخ داخل پارچ بريزيد ، هم بزنيد و سرو کنيد.
منبع:نشريه هنر آشپزي شماره33/خ