جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
پتينه کاري(روي شکلات خوري)
-(3 Body) 
پتينه کاري(روي شکلات خوري)
Visitor 527
Category: دنياي فن آوري

لوازم مورد نياز:

رنگ اسپري مشکي مات
آجيل خوري پلي استر
رنگ روغن (اکر، سفيد، سرمه اي)
کيلر يا هر ثابت کننده ديگر
پودر الکيل نقره اي
1-ابتدا پلي استر را کاملاً سمباده بزنيد تا تمام ناصافي هاي آن گرفته شود، سپس با دستمال مرطوب گرد و خاک آن را بگيريد. با اسپري رنگ مشکي مات کاملاً سطح ظرف را رنگ کنيد. اسپري رنگ را با فاصله 30 سانتي متر از سطح ظرف بگيريد تا از ريزش رنگ يا اصطلاحاً شره کردن رنگ جلوگيري شود. بگذاريد کار کاملاً خشک شود.
2-سپس رنگ روغن سفيد را به صورت لمسي(تاچ مانند) به شکل پراکنده روي بعضي از نقاط بزنيد.
3-پس از خشک شدن رنگ سفيد، رنگ اکر را به همان شکل پراکنده روي نقاط مختلف ظرف بزنيد. بعد از خشک شدن رنگ اکر، از رنگ سرمه اي به همان شکل استفاده کنيد، سپس صبرکنيد تا کار خشک شود.
4-پودر نقره اي را با رنگ روغن سرمه اي مخلوط کرده وبا قلم به حالت تاچ مانند روي برجستگي هاي ظرف بزنيد.
5-مجدداً ازرنگ سفيد براي برجسته تر نشان دادن ظرف استفاده کنيد بگذاريد کاملاً خشک شود. در انتها با کيلر و يا هر ثابت کننده اي، رنگ ظرف را ثابت کنيد.
منبع:مجله بانو شماره 12
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image