جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
دسر با توت فرنگي
-(3 Body) 
دسر با توت فرنگي
Visitor 289
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

توت فرنگي تازه بدون ساقه خرد شده: 4 پيمانه
خامه: يک دوم پيمانه
شکر: 1 قاشق سوپخوري
پوست ليمو ترش رنده شده: يک چهارم قاشق چايخوري
ليمو ترش قاچ شده به 6 برش: 1 عدد

طرز تهيه:

يک پيمانه از توت فرنگي هاي خرد شده را با يک مخلوط کن يا غذا ساز به شکل پوره در آوريد. با همزن برقي خامه، شکر و رنده پوست ليمو را در يک کاسه متوسط بهم بزنيد تا مخلوط غليظ شود. پوره را با هم زدن آهسته با خامه مخلوط مي کنيم. به اين ترتيب که مقداري پوره به خامه افزوده، به آهستگي و با کفگير پلاستيکي با حرکت دوراني آنها را از پايين به بالا مخلوط مي کنيم.
اين کار را تا مخلوط شدن تمام پوره با خامه ادامه مي دهيم. توجه کنيد که اگر تمام پوره را يکباره با خامه مخلوط نکنيد چون آب انداخته و غلظت خامه را از بين مي برد. 6 ليوان متوسط يا کاسه بستني خوري مناسب انتخاب کرده، مخلوط خامه را در آنها تقسيم مي کنيم و باقي توت فرنگي ها را روي آن قرار داده با يک قاچ ليموي تازه تزئين مي کنيم. اين دسر را بلافاصله سرو کرده يا به مدت 2 ساعت در يخچال بگذاريد و سپس سرو کنيد. اين دسر را مي توان با هر ميوه تابستاني مانند هلو، شاه توت، انبه و انگور فرنگي تهيه کرد.
منبع: نشريه دانش نوين زندگي ،شماره 28
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image